Uten tittel

Slik bruker du DJI Osmo på best mulig måte i felten.

Last ned appen for Dji Osmo på forhånd.

https://play.google.com/store/apps/details?id=dji.pilot&hl=no

https://itunes.apple.com/us/app/dji-go-for-phantom-3-inspire1-osmo-and-matrice/id943780750?mt=8

 

Ta av beskyttelses dekselet foran på linsen. Skal du filme innendørs kan du også ta av beskyttelses glasset som sitter foran linsen. Dette skrus av enkelt mot klokken. Pass på å lagre dette fint så det ikke blir riper i glasset!

Ta av løsne de tre gimbalfestene for gimbalen. Se på bildet og åpne festene i den rekkefølgen. Det er viktig at du ikke åpner opp X. Det er festet for hele gimbalen mot håndtaket.

Slik bruker du dji osmo best mulig

Skru på Dji Osmo med en gang, selv om du ikke har festet på mobilfestet eller startet appen. Så lenge de tre festene for gimbalen er løs kan oppstarten av osmo starte.

Her sparer du mye tid på at DJi Osmo trenger for å kalibrere seg selv og skru på wi-fi. Vi har ofte på tur osmoen klar, og straks det skjer noe spennende så starter jeg opp osmoen med en gang, og så henter jeg opp mobilen fra lomma. Det kan være iriternede tregt noen ganger å vente på at «kodak-momentet» forsvinner siden sammenkoblingen av osmo og mobil går for sakte, sammenlignet med SLR eller Gopro. Så det er viktig å starte med det som bruker mye «egentid» på oppstart.

Skru på Wi-fi nettverk på mobilen, hvis ikke dette allerede står på.

Så monterer du på mobilfestet og fester på din mobiltelefon.

Nå er sikkert både osmo og mobilen din klar for å kobles sammen, og du slipper å vente på at alt skal skru seg på.

Før du starter å filme og ta bilder med dji osmo er det noen youtube filmer du bør sjekke ut slik at resultatet ditt fra bruken blir best mulig.

https://www.youtube.com/watch?v=CbL11OlnkwY&index=1&list=PL3h-2mCstOLLE2DZvs2gcsvJCOL_p7aAu