Ferske vårruller fra Kambodsja
1 pakke rispapir
1 pakke risnudler
½ Agurk
1-2 Gulerot
1 Salat
300 g Kyllingfillet
Litt Koriander
2 vårløk
1 tsk. karripaste
Kok risnudlene som anvist på pakken.
Kutt gulerøttene og agurk i tynne strimler.
Kutt vårløk og korianderbladene i små biter
Ta av salatblader og vask disse i ferskvann.
Strimle kyllingen og stek den i karri pasta.
Kok gulerøttene slik at de blir møre.
Legg ut en tallerken med litt vann i hele bunn. Legg på et rispapir og bløt det ned på begge sider.
Legg ett salatblad som en bunn for resten av ingrediensene.
Fyll opp med kjøtt og grønnsaker. Brett sammen rispapiret, les hvordan du gjør det på pakningen.
Server med soyasaus.
Se alle mat-oppskriftene på https://breddegrad.no/category/mat/