• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
Breddegrad.no

Breddegrad.no

Reisebrev og filmer fra hele verden

  • Kanalveien til middelhavet
  • Reisetips fra vår jorden rundt-reise
  • Vår Reiserute
    • Filmene
    • Reisebrevene
    • Jorden Rundt 2015 – 2017
    • Hvor er seilbåten akkurat nå?
    • Norgesturer
      • Galdhøpiggen
      • Runde
      • Gaustatoppen
  • Båten S/Y Fabula
    • Prosjektartikler fra båten
    • Maten ombord
    • AirBNB @ Fabula
    • Hvor er båten?
    • A3 livet
    • Mercy Ships
    • Ocean Cleanup
  • Kontakt
    • Personvern
Du er her: Hjem / Maten vi lager ombord i vår seilbåt / Karrikylling

Karrikylling

Sist oppdatert: 1. juli 2016

Karri kylling

karrikylling
2 dl ris
2 fedd hvitløk
½ rød chili
100 g championg
1 rød paprika
300 g kyllingfile
Salt og pepper
1 ss olje
1 ss karri
1 boks kokosmelk
1 lime

Kok ris som anvist på pakken.

Finhakk hvitløk og chili. Kutt champion i skiver og paprika i terninger.
Kutt kyllingfile i biter og krydre med salt og pepper. Stek dem i olje i en stor panne. Tilsett hvitløk, chili, champion og paprika og surr det i ca 1 minutt. Bland inn karri og ha oppi koksmelk og la det hele få koke opp.
Tilsett presset lime og server din kyllinggryte med kokt ris.

Legg igjen en kommentar:

Breddegrad.no - 2021

  • Reiser
  • Filmer
  • Matoppskrifter
  • Båtprosjekter
  • Andre prosjekter