Ny båtsofa i seilbåten Fabula

Da vi vurderte å flyttet inn i båten på permanent basis, var det på tide å fornye sofaen i båten også kalt båtsofa.
Denne komorginalt med det utrolig flotte hvitt-blått stripete strekk, og ryggputer som er sydd fast i selve putene for ryggen. uff.
Vi leide inn en tepperenser for å starte kampen mot bakterier og skit. Vannet som ble igjen i renseren var så skitten og møkkete at det ikke egner seg på internett. Det er ikke tvil om at tepperenser renser opp ganske bra. Dette er noe vi virkelig anbefaler å bruke. Hvis man ikke ønsker å bruke penger på å kjøpe en, kan man også leie en maskin for en dag til 200-300.- KR. direkte av KARCHER som vi gjorde. Dette er en billig metode for å gjøre båtsofaen nyere og freshere.

sofa-i-båt-2 sofa-i-båt-1

Men stueputene eller båtsofa putene ble likevell ikke freshe nok, og vi begynte å demontre putene for å se om det skulle bli en stor jobb med å trekke om putene.
Etter å åpnet putene, så vi at dette hadde vi ikke greie på. Det blir litt for avansert til at det skal bli noe skikkelige saker av dette. Møbeltapetserer neste.

sofa-i-båt-3

Les vår erfaring med bruk av møbeltapeser BJØRNOS for å trekke om vår båtsofa.

Camilla i eksase etter å ha valgt ut stoff og farger, jeg hadde ikke samme blikk etter å dratt kortet i terminalen.
sofa-i-båt-4

Etter ett par uker kunne vi hente putene og det ble ganske bra. Det er også sydd inn hurtig strammer for å lage en sjøkøye på begge sider.

sofa-i-båt-5 sofa-i-båt-6 sofa-i-båt-7

Møbeltapeserer Bjørnos på Hvalstad leverte ett godt resultat til rett tid og avtalt pris. De hadde enormt utvalg av stoff og farger, og hadde vår forstålese av problemstilling i fremtiden med fukt, slitasje og ønske om mørke farger slik at sofaen kan se fin ut også etter en god del bruk i vær og vind.

Prisen for vår nye sofa lå omkring på 15,000.- KR inkl. mva.

 

http://www.bjornos.no/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *