wok-fabula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ris eller nudler
2 fedd hvitløk
1 løk
1 chili
1 bit ingefær
kjøtt av valgfritt sort,
dagens grønnsaker, gulrot, brokkoli, kål,
1 pose fryste aspargesbønner
soya, olje, worcester sauce og lime

Kok opp ris eller nudler.
Fres finhakket hvitløk, løk, achili og en bit ingefær finhakket  i olje.
Ha oppi grønnsakene (det du har og som snart går ut på dato) og fres noen minutter. Denne gangen brukte vi Bratwurst pølsebiter (siden vi var i Tyskland), i skiver og varmet dem opp i woken. (Bruker du kylling eller svinekjøtt må det stekes før du tilsetter grønnsaker.)
Så tilsetter du hele aspargesbønner, rører rundt og smaksett med soya, worcester sauce og lime.

 

Lag ekstra mye, og legg resten i bokser i kjøleskapet, så er lunsjen under neste dags seiling klar! Bildet er av byssa etter hard slør, ikke fristende å stå å lage pannekaker nå…wok-fabula-2

 

 

 

Legg igjen en kommentar: